Haemme koordinaattoria Linkki-toimintaan

Haemme VSLJ:n Linkki-toimintaan lisäresurssia nykyisten koordinaattorien rinnalle. Työsuhde on vakituinen.

Järjestön Linkki-toiminta tarjoaa matalan kynnyksen tukea 10–18-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen yhteistyössä kunta- ja järjestökumppaneiden kanssa. Toiminnan keskiössä on nuorten hyvinvoinnin edistäminen ja vanhemmuuden tukeminen. Vuonna 2021 Linkki-toiminnan keskustelutuen ja perhetyöskentelyn piirissä oli lähes 300 asiakasta. Muita työmuotojamme ovat mm. nuorten ja vanhempien vertaisryhmät, luennot, kehittämistyö ja ammattilaisten kanssa tehtävä yhteistyö. Toimipisteemme sijaitsee Turussa Perhetalo Heidekenillä, josta käsin toimintaa jalkautetaan yhteistyökuntiin.

Koordinaattori suunnittelee, kehittää ja toteuttaa Linkki-toimintaa tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden koordinaattoreiden kanssa. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu:

  • Linkki-toiminnan asiakastyö: yksilötyö nuorten ja vanhempien kanssa, perhetapaamiset, vertaisryhmien ohjaaminen
  • Asiantuntija- ja verkostotyö: mm. kunta-järjestöyhteistyö, ammattilaisten palveluohjaus, Linkki-toiminnan kehittäminen, seuranta, arviointi ja raportointi
  • Linkki-toiminnan viestintä ja markkinointi

Odotamme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali-, terveys- tai kasvatusala)
  • vahvaa asiakastyön osaamista ja työkokemusta nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä
  • palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta
  • kehittävää ja tavoitteellista työotetta
  • joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • erinomaisia työyhteisötaitoja

Eduksi katsotaan alueen verkostojen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävä sisältää jonkin verran iltatyötä ja liikkuvaa työtä. Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan huhtikuun aikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Koeaika on 6 kuukautta. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työaika on 37,5 h/viikko. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5. Tehtäväkohtainen palkka on 2562,12 €, jonka päälle maksetaan työkokemukseen ja osaamiseen perustuva henkilökohtainen palkanosa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, erinomaisen näköalapaikan lastensuojelun järjestökenttään sekä innostavan ja tulevaisuuteen katsovan työyhteisön ja yhteistyökumppanit. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on käytössä liukuva työaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen, puh. 044 5355 139. Soittoajat: pe 18.3. klo 8-9 ja ti 22.3. klo 15-16.

Haku päättyy: Hakuaikaa on 25.3.2022 klo 12 asti. Työhakemus ja ansioluettelo lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: johanna.syrjanen@vslj.fi.