Haluatko tehdä merkityksellistä työtä nuorten ja vanhempien parissa?

Haemme järjestön Linkki-toimintaan koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Linkki-toiminta tarjoaa matalan kynnyksen tukea ja apua murrosikään, nuoruuteen ja vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa. Linkki-toiminnalla tuetaan 10–18-vuotiaita nuoria ja heidän vanhempiaan sekä näiden keskinäistä suhdetta. Toiminnalla edistetään nuorten arjenhallintaa, vahvistetaan vanhemmuutta ja koko perheen toimintakykyä. Toimipisteemme sijaitsee Turussa Perhetalo Heidekenillä, josta käsin toimintaa jalkautetaan yhteistyökuntiin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tammi-helmikuun aikana.

Koordinaattori suunnittelee, kehittää ja toteuttaa Linkki-toimintaa tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden koordinaattoreiden kanssa. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu

  • Linkki-toiminnan asiakastyö: yksilötyö nuorten ja vanhempien kanssa, perhetapaamiset, vertaisryhmien ohjaaminen
  • Asiantuntija- ja verkostotyö: mm. kunta-järjestöyhteistyö, ammattilaisten palveluohjaus, Linkki-toiminnan kehittäminen, seuranta, arviointi ja raportointi
  • Linkki-toiminnan viestintä ja markkinointi

Odotamme hakijalta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali-, terveys- tai kasvatusala)
  • vahvaa asiakastyön osaamista ja työkokemusta nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä
  • palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta
  • kehittävää ja tavoitteellista työotetta
  • joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • erinomaisia työyhteisötaitoja

Eduksi katsotaan alueen verkostojen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävä sisältää jonkin verran iltatyötä ja liikkuvaa työtä. Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, erinomaisen näköalapaikan lastensuojelun järjestökenttään sekä innostavan ja tulevaisuuteen katsovan työyhteisön ja yhteistyökumppanit. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on käytössä liukuva työaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen, puh. 044 5355 139. Soittoajat: 21.12.2021 klo 14–15, 13, 5.1.2022 klo 8.30–9.30 ja 10.1.2022 klo 14–15.

Hakuaikaa on 16.1.2022 asti. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit ilmaista samalla hakemuksella kiinnostuksesi myös määräaikaista työtehtävää kohtaan. Työhakemus ja ansioluettelo lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: johanna.syrjanen@vslj.fi.